Robert ten Brink ook komende jaren bij RTL

Robert ten Brink blijft nog even plakken bij RTL 4. De presentator en programmamaker heeft woensdag een nieuw contract getekend met de zender, maakte RTL bekend

Robert ten Brink blijft nog even plakken bij RTL 4. De presentator en programmamaker heeft woensdag een nieuw contract getekend met de zender, maakte RTL bekend. Ten Brink is ook de komende twee jaar nog te zien bij de familiezender.

“Ik vind het heerlijk om met volle kracht vooruit te gaan en de komende jaren door te gaan waar we mee bezig zijn”, reageert Ten Brink in een verklaring. “Als programmamaker weet ik mij dus gesteund door RTL en dat is een fijn gevoel.”

Ten Brink begon zijn televisiecarrière bij de KRO en werkte vervolgens voor de NOS en VARA. In 1992 maakte hij de overstap naar de commerciële televisie en ging hij bij Veronica aan de slag. In 2006 stapte Ten Brink over van SBS6 naar RTL 4. Voor RTL presenteert Ten Brink programma’s als All You Need Is Love en Holland’s Got Talent.

“Robert is al jaren een belangrijk en vertrouwd RTL 4-gezicht”, prijst programmadirecteur Erland Galjaard de presentator. “Ik ben blij dat we daar ook de komende jaren gebruik van kunnen blijven maken bij RTL 4.”

[NOVUM]