Sander Lantinga wordt vader

Sander Lantinga wordt volgend jaar vader. De 3FM-dj maakte in zijn radioshow bekend dat zijn vrouw Tessel van der Lugt dertien weken zwanger is.

Sander Lantinga wordt volgend jaar vader. De 3FM-dj maakte maandag in zijn radioshow De Coen en Sander Show bekend dat zijn echtgenote Tessel van der Lugt dertien weken in verwachting is. “We hebben er veel zin in en vooralsnog gaat het de goede kant op”, zei Lantinga.

“We hebben nog geen naam, we weten ook nog niet wat het wordt. Ik ga nu heel cliché doen, maar het maakt me echt niet uit. Zolang het maar gezond is”, vertelde de 37-jarige Lantinga. De dj was naar eigen zeggen tien jaar geleden ‘echt anti-kinderen’. “Maar dan kom je de liefde van je leven tegen.”

Lantinga’s collega Coen Swijnenberg kon het babynieuws niet geloven. “Eigenlijk staan we voor het eerst nu met onze bek vol tanden”, zei de dj, die het niet droog hield bij het nieuws van zijn partner in crime. Lantinga en Swijnenberg presenteren de De Coen en Sander Show 2006.

Lantinga, die in september 2011 trouwde met Van der Lugt, droeg vervolgens het nummer Everything van Michael Bublé op aan zijn echtgenote en ongeboren kind. Tijdens het liedje werd Lantinga gefeliciteerd door collega’s en medewerkers van 3FM.

[NOVUM]