Scheidingsgeruchten Katja en Thijs ‘onzin’

Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer ontkennen ten stelligste dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. “Dus al die verhalen zijn onzin”, heeft Katja gezegd.

Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer ontkennen ten stelligste dat hun huwelijk in zwaar weer verkeert. De geruchten dat het niet goed gaat tussen de actrice en acteur, die elkaar in 2006 eeuwige trouw beloofden, doen sinds kort de ronde.

“We vangen al twee, drie weken geruchten op dat het over en uit zou zijn, dat er zelfs een scheiding zou komen”, vertelde Albert Verlinde woensdagavond in RTL Boulevard. De showbizzdeskundige nam daarop contact op met Katja, die samen met Thijs een 3-jarige dochtertje heeft.

“Ze zei: er klopt echt helemaal niets van. Sterker nog, we zijn dolgelukkig met zijn drietjes. Dus al die verhalen zijn onzin”, vertelde Verlinde. “Het klopt gewoon absoluut niet.”

[NOVUM]