Babette van Veen schrikt van vloekend kroost

Babette van Veen luistert soms geschokt naar wat er uit de mond van haar zoon komt. “Ik schrik af en toe wel van wat mijn kinderen zeggen”, geeft de actrice toe

Babette van Veen luistert soms geschokt naar wat er uit de mond van haar zoon komt. “Ik schrik af en toe wel van wat mijn kinderen zeggen”, geeft de actrice toe voor de camera van Novum Nieuws. “Vooral mijn jongste zoon die kent echt vloekwoorden…”

“Gisteren zat hij te vertellen over vrijgezellen en chatroulette”, gaat de actrice verder. “Hij zei: dat zijn allemaal vrijgezellen en die zitten dan vaak in hun beha of zo. Hij is 9! Dus op die manier zeggen ze weleens dingen waarvan ik denk: ik snap het niet even helemaal.”

Van Veen presenteerde woensdagmiddag de verkiezing Kleinkind van het Jaar 2013. Bekende grootouders Henny Huisman, Ernst Daniël Smid en Mary Borsato hadden de lastige taak om uit alle aanwezige kleinkinderen de winnaar te kiezen. De 2-jarige Mason Booms uit Wateringen won uiteindelijk.

[NOVUM]