Sean Penn door het lint vanwege fotograferende fan

Sean Penn werd dinsdag woedend toen hij merkte dat een fan een foto van hem probeerde te maken. “Rot op!”, beet de acteur de man onder meer toe.

Sean Penn raakte dinsdag buiten zinnen van woede toen hij merkte dat een fan een foto van hem probeerde te maken met zijn telefoon in een chic hotel in San Francisco. “Rot op!”, beet hij de man toe. “Ik zorg ervoor dat je je telefoon moet opeten.”

“Zien wij eruit als dieren uit de dierentuin?”, schreeuwde Penn volgens een getuige. Ook rukte hij de telefoon uit de handen van de man die een kiekje nam en smeet hij het toestel op de grond. Even later klaagt de 53-jarige Penn tegen een medewerker van het hotel, zo is te zien in een filmpje op entertainmentsite TMZ. “Hier zou je iets aan moeten doen”, zei de acteur.

Naar verluidt heeft het management van het hotel de fan na het incident benaderd en gevraagd of hij er behoefte aan had de politie te bellen. De man bedankte echter en besloot het hotel te verlaten.

[NOVUM]