Seksscènes nog steeds ongemakkelijk voor Carice

Carice van Houten heeft ondanks al haar ervaring nog moeite met seksscènes. Sterker nog, intieme momenten voor de camera worden steeds lastiger om te spelen.

Carice van Houten heeft ondanks al haar ervaring nog altijd moeite met seksscènes. Sterker nog, naarmate de jaren toenemen worden de intieme momenten voor de camera steeds lastiger voor haar om te spelen. Dat onthult de 37-jarige actrice in Grazia.

“Seksscènes zijn nooit heel leuk, hoe ouder je wordt, hoe minder graag je ze wil doen, maar het is nu eenmaal onderdeel van mijn vak”, zegt Carice in het tijdschrift. In Nederlandse producties lukt het de actrice nog wel eens om de spanning weg te nemen met een paar grappen. “Dat doe ik in het buitenland niet, dat ligt daar veel te gevoelig.”

[NOVUM]