Show Alec Baldwin definitief van de buis

Alec Baldwins talkshow is alweer ten einde. Up Late with Alec Baldwin was de afgelopen twee weken al niet te zien en keert ook niet terug op de buis.

(Novum/AP) – Alec Baldwins talkshow is alweer ten einde. Up Late with Alec Baldwin was de afgelopen twee weken al niet te zien, omdat zender MSNBC de acteur had geschorst voor het uitschelden van verslaggevers die hem thuis opwachtten. Dinsdag is bekendgemaakt dat het programma niet terugkeert op de buis. Er zijn slechts vijf uitzendingen gemaakt.

Baldwin werd de afgelopen tijd meerdere keren opgewacht door verslaggevers. Die wilden zijn reactie op de rechtszaak tegen zijn stalker. Hij bestookte een van hen met een homofoob scheldwoord. Baldwin, die naar eigen zeggen zijn gezin wilde verdedigen, bood daar later zijn excuses voor aan op Twitter.

[NOVUM]