Somogyi ligt niet wakker van snelle verloving ex

Ferri Somogyi vindt het niet erg dat zijn ex binnen een jaar na hun breuk al is verloofd met een ander. “Ik lig daar niet wakker van”, zegt de acteur.

Ferri Somogyi vindt het niet erg dat zijn ex binnen een jaar na hun breuk al is verloofd met een ander. De 40-jarige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur zag in maart zijn relatie met voormalig Miss Overijssel Petra Smits na anderhalf jaar stranden.

“Het is snel, maar er zijn geen regels voor”, zei Somogyi dinsdagavond in RTL Boulevard. “Als ze iemand heeft gevonden, ze is er heel gelukkig mee en iemand gaat op zijn knieën en wil trouwen, fantastisch eigenlijk. Ik lig daar niet wakker van. Mijn zegen heeft ze.”

Somogyi zelf gaat ‘af en toe’ op een date. “En dat vind ik leuk. Er is geen nieuwe liefde, echt niet.”

[NOVUM]