Steve Carell neemt politie op hak in comedyserie

Steve Carell gaat een humoristische politieserie maken. De acteur tekent met zijn vrouw Nancy Carell voor de teksten en de productie van Tribeca.

Steve Carell gaat een humoristische politieserie maken. De acteur, vooral bekend van de Amerikaanse versie van de comedyserie The Office, tekent met zijn vrouw Nancy Carell voor de teksten en de productie van Tribeca. Hij is zelf niet te zien in de serie.

Tribeca draait om een speciaal team bij de politie in Los Angeles, bestaande uit kleurrijke figuren en geleid door Angie Tribeca. De serie biedt een satirische blik op het politiewezen, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollyood Reporter.

Carell en zijn vrouw ontwikkelen het project voor de Amerikaanse kabelzender TBS. Het gaat in eerste instantie om een proefaflevering.

[NOVUM]