Zieke Bieber na halve show van het podium

Justin Bieber moest het zondagavond in Buenos Aires na een halve show al voor gezien houden. “Ik voel me beroerd, ik heb geen energie meer”, sprak de zanger.

Justin Bieber moest het zondagavond in Buenos Aires na een halve show al voor gezien houden. “Ik voel me beroerd, ik heb geen energie meer”, sprak de zanger zijn publiek toe voor hij onder luid boegeroep van het podium af liep. Bieber kampte met een voedselvergiftiging.

“Ik voel me niet zo goed. Ik ben zelfs behoorlijk ziek”, twitterde Bieber voor aanvang van het concert al. “Maar ik raap mezelf bij elkaar, want er staat een show op het programma.” Na een optreden van minder dan uur gaf hij het toch op.

Voor de 19-jarige zanger had de zondagavond ook goed nieuws in petto, want hij won bij de MTV EMA in Amsterdam de prijs voor beste mannelijke artiest. “Ik zit hier met een voedselvergiftiging en ik hoor net dat ik de prijs voor Best Male heb gewonnen. Bedankt allemaal”, twitterde hij.

[NOVUM]