Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brard en Breukhoven niet op benefiet Geer en Goor

Patty Brard en Connie Breukhoven treden niet op tijdens het benefietgala van Gerard Joling en Gordon. De dames konden het niet eens worden over het nummer.

Patty Brard en Connie Breukhoven treden woensdag niet op tijdens het benefietgala van Gerard Joling en Gordon. De dames stonden niet achter het nummer dat ze zouden gaan zingen met Joling en Gordon. Tijdens het gala wordt geld opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds.

Brard wilde liever nog wat oefenen op het nummer, Tomorrow uit de musical Annie, maar daar was geen tijd meer voor. Breukhoven wilde liever een ander liedje zingen, zei Brard in Show Vandaag. Patty vertelde dat Gordon vervolgens boos werd tijdens een telefoongesprek met Breukhoven. “Het is niet chic wat daar is gebeurd”, zei Brard, die het gesprek heeft gehoord. “Ik begrijp wel dat als je zo wordt toegesproken dat je dan niet meer wilt.”

Gordon bevestigt dat het nieuws hem in het verkeerde keelgat schoot. “Het is onvoorstelbaar dat het belang van Breukhoven en Paay voorop wordt gesteld”, reageerde de zanger in RTL Boulevard. Volgens Gordon vonden de zangeressen het nummer te moeilijk en dachten ze niet aan de reden waarom ze op het podium zouden staan. “Wie heeft er ooit gezegd dat ze konden zingen? Het gaat om het plaatje”, reageert hij op hun argument voor een ander nummer.

De zanger heeft geen zin om nog met Breukhoven en Brard op te treden. “We doen het alleen met Patricia Paay. Geen negatieve energie.” Het benefietgala wordt woensdagavond live uitgezonden op RTL 4.

[NOVUM]