Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sky Radio laat kersttram rijden door Amsterdam

Om zo veel mogelijk op te vallen heeft het non stop muziekstation Sky Radio weer een tram laten ombouwen tot kersttram. De tram rijdt een maand lang door Amsterdam. De tram is gekleed in een vrolijk kersttenue met onder andere een kerstmuts, veel stickers en kerstlichtjes.

In de kersttram zijn de kersthits van Sky Radio ‘The Christmas Station’ te horen. De kersttram rijdt elke dag verschillende trajecten en rijdt tot en met zaterdag 4 januari 2014 door de hoofdstad.

Martijn den Dekker, woordvoerder GVB: “Het is fantastisch om de kersttram de komende weken weer door Amsterdam te laten rondrijden! De tram is met de spiksplinternieuwe vormgeving een opvallende verschijning in onze hoofdstad en wij zijn trots dat we onze reizigers in samenwerking met Sky Radio ook dit jaar op de kersttram kunnen trakteren.”

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: “De speciale kersttram geeft in deze mooie tijd van het jaar nog meer sfeer in het Amsterdamse straatbeeld. Prachtig om als The Christmas Station reizigers de kans te bieden een bijzonder ritje met de tram te maken, met op de achtergrond natuurlijk de gezellige kersthits van Sky Radio”. [Radiowereld.NL]