De Staat op festival WTWTA in Zeewolde

De Staat gaat optreden op het driedaagse festival Where the Wild Things Are. Ook Trentemøller en Baskerville staan op de tweede editie van het muziekfestival.

De Staat gaat optreden op het driedaagse festival Where the Wild Things Are. Ook Trentemøller en Baskerville staan op de tweede editie van het muziekfestival in Zeewolde, dat van 7 tot en met 9 maart plaatsvindt. Dat heeft concertorganisator Mojo donderdag bekendgemaakt.

Het Duitse elektronische trio Moderat, de Deense band Who Made Who en de Britse bands Savages en Melt Yourself Down beklimmen ook het podium. Eerder werd bekendgemaakt dat onder meer Franz Ferdinand, Taymir en John Hopkins een optreden geven.

Where the Wild Things Are is een klein festival met ongeveer vierduizend bezoekers. Het festival vindt plaats in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Bezoekers verblijven tijdens het festival in het bungalowpark. Kaarten zijn reeds te koop.

[NOVUM]