Eén op Eén beleeft matige start

De eerste aflevering van het nieuwe programma Eén op Eén wist maandagavond weinig kijkers te boeien. Het nieuwe dagelijkse programma trok 432 duizend kijkers.

De eerste aflevering van het nieuwe programma Eén op Eén wist maandagavond weinig kijkers te boeien. Het nieuwe dagelijkse programma, waarin Sven Kockelmann en Eva Jinek beurtelings iemand interviewen op Nederland 2, trok 432 duizend kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Voor De Slimste Mens, dat vorige week dagelijks rond dezelfde tijd werd uitgezonden, kropen meer dan een miljoen mensen voor de buis.

Het optreden van de Backstreet Boys op het huwelijksfeest van Menno en Lucas in Goede Tijden, Slechte Tijden trok maandagavond ruim 2,2 miljoen kijkers. Het jawoord van de twee mannen wist vrijdagavond 2,1 miljoen mensen te boeien.

De meeste mensen kropen maandag voor de buis voor het achtuurjournaal. Daar keken bijna 2,5 miljoen mensen naar. Spoorloos wist met ruim 2,2 miljoen kijkers als tweede programma de meeste mensen te boeien. Goede Tijden, Slechte Tijden completeert de top drie.

[NOVUM]