Zoek
Sluit dit zoekvak.

2-jarige tweeling Mariah Carey op haar plaat

De 2-jarige tweeling van Mariah Carey debuteert op de nieuwe plaat van de zangeres. De zangeres nam het gebrabbel van dochter Monroe en zoon Moroccan op.

De 2-jarige tweeling van Mariah Carey debuteert op de nieuwe plaat van de zangeres. “Er zit een stukje in een nummer dat Jermaine Dupri rapt dat de kinderen geweldig vonden”, zegt Carey in het Amerikaanse tijdschrift People. “Monroe begon het na te praten.”

De zangeres nam het gebrabbel van dochter Monroe en zoon Moroccan vervolgens met haar telefoon op. “Ik heb allemaal verschillende fragmenten op mijn telefoon waarop ze dingen zeggen en zingen”, vertelt Carey. “Dan zei ik: dit is je nieuwe ad lib, leer hem”, zegt de zangeres over het zangriedeltje. De nieuwe plaat van Carey verschijnt in mei.

De zangeres denkt dat een zangcarrière best is weggelegd voor haar tweeling, die ze kreeg met haar man Nick Cannon. “Ze begonnen op hetzelfde moment te praten en te zingen”, vertelt Carey. “Het klinkt als een leugen, maar het is echt waar. Ze zijn allebei heel muzikaal.”

[NOVUM]