Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woody Allen uitgejouwd om vermeend misbruik

Woody Allen is dit weekeinde uitgejouwd om de beschuldiging dat hij zijn adoptiedochter heeft misbruikt. “Ik denk dat hij het heeft gedaan!”, riep een vrouw.

Woody Allen is uitgejouwd om de beschuldiging dat hij zijn adoptiedochter heeft misbruikt. Dit weekeinde werd de regisseur, vergezeld door zijn vrouw Soon-Yi, tijdens het bijwonen van een musical publiekelijk geschoffeerd om het vermeende misbruik. “Ik denk dat hij het heeft gedaan!”, riep een vrouw, vertelt een getuige. “Een beschermende Soon-Yi gaf haar een vuile blik, Woody leek onaangedaan.”

Het voorval voltrok zich in het Brooks Atkinson Theatre op Broadway waar een voorstelling van After Midnight plaatsvond, schrijft de Amerikaanse krant New York Post. Allen, Soon-Yi en hun twee dochters dachten na afloop ongemerkt weg te kunnen glippen uit de zaal, maar werden gespot door de vrouw.

Allens adoptiedochter Dylan Farrow beweerde onlangs dat de 78-jarige regisseur haar op 7-jarige leeftijd misbruikt heeft. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden toen Allen nog getrouwd was met Mia Farrow. Hij trouwde in 1997 met Soon-Yi. Hij ontkent Dylans beschuldiging.

[NOVUM]