Zoek
Sluit dit zoekvak.

Debra Messing hoofdrol in nieuwe politieserie

Debra Messing gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tv-serie The Mysteries of Laura. De 45-jarige actrice speelt rechercheur Laura, meldt Deadline.

Debra Messing gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe tv-serie The Mysteries of Laura. De 45-jarige actrice, die eerder te zien was in series als Smash en Will & Grace, speelt de rol van rechercheur Laura, meldt de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

Het is nog niet bekend wanneer en of de tv-serie op de buis komt. Wel wordt de eerste aflevering opgenomen voor de Amerikaanse zender NBC. De serie is gebaseerd op de Spaanse serie Los Misterios de Laura, dat sinds 2009 wordt uitgezonden.

Woensdag werd ook aangekondigd dat er een Nederlandse versie van de serie komt. Rechercheur Ria, waar onder anderen Ellen Pieters, Victor Löw en Birgit Schuurman in spelen, wordt vanaf 16 april uitgezonden op SBS6.

[NOVUM]