Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Ruzie One Direction door relatie Styles en Jenner’

De relatie van Harry Styles en Kendall Jenner zorgt voor spanningen in One Direction. “Hij heeft geen interesse meer in de band”, zegt een ingewijde over Styles

De relatie van Harry Styles en Kendall Jenner zorgt voor spanningen in One Direction. “Hij heeft geen interesse meer in de band”, zegt een ingewijde over Styles in het Amerikaanse blad OK! Magazine. “Laatst liep het hoog op tussen Harry en Niall omdat Niall Harry confronteerde met het feit dat hij te laat was voor een vergadering.”

Styles zou enkel nog interesse hebben in Jenner, die met haar familie wordt gevolgd in de serie Keeping Up with the Kardashians. “Hij wil alleen maar tijd met haar doorbrengen of met haar chatten als ze niet samen zijn. Dat zorgt voor veel onrust.”

De overige leden van de Brits-Ierse boyband, die in 2010 werd gevormd in de Britse X Factor, zouden zich ook druk maken over de invloed van Kris Jenner, de moeder en manager van Jenner. “De jongens zijn bang dat Kris hem op slechte gedachten brengt”, zegt de ingewijde. “Sommige bandleden zijn bang dat Kendall alles verpest.”

Styles wil zich naar verluidt graag richten op een solocarrière. “Hij wil graag zijn eigen ding doen. Hij heeft er genoeg van dat mensen steeds zeggen wat hij moet doen en dat hij afhankelijk is van anderen.” De 18-jarige Jenner en de 20-jarige Styles hebben naar verluidt al enkele maanden een relatie en worden geregeld samen gespot. De twee hebben echter nog niet bevestigd een setje te zijn.

[NOVUM]