Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dewi Pechler is ‘onmogelijk’ in relaties

Dewi Pechler is naar eigen zeggen niet de makkelijkste in een relatie. “Het zijn geen onmogelijke relaties, maar ik denk dat ik een beetje onmogelijk ben.”

Dewi Pechler is naar eigen zeggen niet de makkelijkste in een relatie. “Het zijn geen onmogelijke relaties, maar ik denk dat ik een beetje onmogelijk ben”, zegt de zangeres, onder meer bekend door haar deelname aan talentenjachten Idols en Popstars, voor de camera van Novum Nieuws.

Pechler denkt dat er verschillende factoren zijn waardoor het moeilijk is een relatie met haar te beginnen. “Het is ook moeilijk als je gewoon alleenstaande moeder bent en je hebt een ander soort leven”, legt ze uit. “Je bent zangeres, je bent artistiek en je bent vrij.”.

De 30-jarige zangeres, die op 16-jarige leeftijd een dochter kreeg, vindt het ook lastig om de perfecte persoon te vinden. “Die is er wel, die zijn er genoeg, maar vind maar even die goede combinatie”, zegt ze. “Ik ben nog wel even bezig.”

Pechler bracht woensdag met de meidengroep The Polly Pumps, waar ook Meike Hurts en Bouchra Tjon Pon Fong in zitten, de eerste single uit. In DOA zingen de meiden over een onmogelijk relatie die ‘gedoemd is te mislukken’. De zangeres is trots op het liedje. “Het is een mooie relaxte song om bij weg te dromen.”

[NOVUM]