Zoek
Sluit dit zoekvak.

Emile Ratelband woedend na naamswijziging kroost

Het einde van de strijd tussen Emile Ratelband en zijn ex is niet in zicht. Hij is woest omdat de achternaam van hun kinderen in hun schoolrapport is veranderd.

Het einde van de vechtscheiding tussen Emile Ratelband en zijn ex Moon lijkt nog lang niet in zicht. De positiviteitsgoeroe is woedend nu hij heeft ontdekt dat de achternaam van hun twee kinderen in hun schoolrapport Van Buuren is, de achternaam van zijn ex.

“Volgens een juf is mijn naam besmet en hoeven ouders niet te weten dat hun kroost bij mijn nakomelingen in de klas zit”, reageert Ratelband woensdag in het AD. Hij overweegt juridische stappen te zetten tegen de naamswijziging.

Ratelband en Moon trouwden in 2007 en zijn ouders van een 6-jarige dochter genaamd Royce en een twee jaar jongere zoon, Emilio. In juni werd bekend dat het huwelijk op de klippen is gelopen. Vorige maand bepaalde een rechter dat Ratelband de twee na ruim een maand weer mag zien.

[NOVUM]