Search
Close this search box.

Forbes-lezers roemen betrouwbaarheid Tom Hanks

Lezers van het blad Forbes vinden Tom Hanks de meest betrouwbare beroemdheid. Het blad plaatste een poll online waarbij mensen konden stemmen op hun favoriet.

Lezers van het Amerikaanse zakenblad Forbes vinden Tom Hanks de betrouwbaarste beroemdheid. Het blad plaatste een poll online waarbij mensen konden stemmen op hun favoriet. Volgens Forbes heeft hij een ‘betrouwbaar imago en komt hij over als een aardige man waar je op kunt bouwen’. De tweede plek wordt ingenomen door de Amerikaanse actrice Carol Burnett en de top drie wordt gecompleteerd door Morgan Freeman.

Michael J. Fox staat vierde op de betrouwbaarheidslijst en Betty White is goed voor een vijfde plek. In totaal werden meer dan zesduizend sterren beoordeeld op 46 verschillende persoonlijke eigenschappen. Zo werd onder meer gekeken naar hoe de beroemdheden overkomen en hun betrokkenheid.

Volgens het bedrijf dat de betrouwbaarheid van sterren voor Forbes onderzocht is het nuttige informatie. “Het reflecteert hoe oprecht een persoon overkomt”, zegt de directeur van het bedrijf. “Het heeft een positieve invloed op het merk van een beroemdheid en zijn geloofwaardigheid kan ervoor zorgen dat hij goede rollen en opdrachten kan krijgen.”

Vorig jaar werd Hanks ook al eerste bij een betrouwbaarheidspoll van het Amerikaanse blad Reader’s Digest. In die lijst werd de tweede plek ingevuld door Sandra Bullock. Ook Denzel Washington, Meryl Streep en Maya Angelou stonden in de top vijf.

[NOVUM]