Zoek
Sluit dit zoekvak.

Isa Hoes bont en blauw geslagen

Isa Hoes heeft het niet makkelijk gehad op de set van Celblok H. Ze moest voor de nieuwe serie vechtscènes spelen waar ze de nodige blauwe plekken van kreeg.

Isa Hoes heeft het niet makkelijk gehad op de set van Celblok H. De actrice moest voor de nieuwe dramaserie van SBS6, over de perikelen in een vrouwengevangenis, een groot aantal heftige vechtscènes spelen waar ze de nodige blauwe plekken aan overhield.

Hoes omschrijft de opnames als ‘intens’. “Er gebeurt best wel wat in deze gevangenis”, zegt ze voor de camera van Novum Nieuws. “Dat doen we natuurlijk ook allemaal zelf, dus ik ben soms wel wat beurs en bont en blauw. Maar dat geeft niet, het is heel leuk om te doen.”

“Ik ben al een paar keer in elkaar geslagen”, vervolgt de actrice. “De eerste keer dat ik thuiskwam zat ik onder de blauwe plekken op mijn armen. Nou krijg ik ook wel snel blauwe plekken, maar het was wel echt heftig. We zijn geen stuntmensen en als je er eenmaal voor gaat dan gooi je jezelf er ook helemaal in.”

Door de blauwe plekken besloot Hoes de sauna na het sporten maar even over te slaan. “Ik ga heel vaak sporten en dan even de sauna in. Ik dacht echt: ik weet niet of of ik dat durf die sauna. Ik dacht dat mensen zouden denken: ze wordt mishandeld. Nou ja, dat is ook zo.”

Naast Hoes zijn onder anderen Inge Ipenburg en Eva van de Wijdeven te zien in Celblok H. De eerste aflevering wordt op 3 maart uitgezonden door SBS6.

[NOVUM]