Search
Close this search box.

Ook Pearl Jozefzoon in musical Dreamgirls

Pearl Jozefzoon sluit zich aan bij de cast van Dreamgirls. De zangeres is naast Berget Lewis te zien in de musical die in september naar Nederland komt.

Pearl Jozefzoon sluit zich aan bij de cast van Dreamgirls. De 28-jarige zangeres is naast Berget Lewis te zien in de musical die in september naar Nederland komt.

“Het is altijd mijn droom geweest om in Dreamgirls te spelen. Ik draaide vroeger de muziek van de Broadwayversie grijs”, reageert ze maandag in een verklaring. Jozefzoon, die bekend werd dankzij The Voice of Holland, speelt een van de zangeressen van meidengroep The Dreamettes, die centraal staat in de show.

Dreamgirls was in 1981 voor het eerst te zien op Broadway. De musical werd in 2006 verfilmd, met onder anderen Jennifer Hudson, Eddie Murphy en Beyoncé. Laatstgenoemde speelde Deena Jones, de rol die Jozefzoon gaat vertolken.

[NOVUM]