Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Jay-Z geeft Beyoncé armband voor Valentijnsdag’

Beyoncé krijgt van haar man Jay-Z een extravagante armband cadeau voor Valentijnsdag. De rapper kocht een armband van goud en zilver van bijna 24 honderd dollar

Beyoncé krijgt van haar man Jay-Z een extravagante armband cadeau voor Valentijnsdag. De rapper kocht een armband van goud en zilver van bijna 24 honderd dollar, zegt een ingewijde in het Amerikaanse tijdschrift People. De armband is enkel te openen met een speciale sleutel.

Beyoncé krijgt ook nog andere cadeautjes van haar man. Wel zou Jay-Z niet tot vrijdag wachten om haar te overladen met presentjes. “Beyoncé is altijd veel te nieuwsgierig en het is moeilijk om dingen voor haar geheim te houden, dus geeft hij ze wat eerder.”

De 44-jarige Jay-Z en de 32-jarige Beyoncé stapten in 2008 in het huwelijksbootje. Het koppel verwelkomde in 2012 hun eerste kind, dochter Blue Ivy.

[NOVUM]