Zoek
Sluit dit zoekvak.

Patty Brard wil ‘hippiebruiloft’

Patty Brard wil graag in september een ‘hippiebruiloft’ op Ibiza. “Gewoon, geen chic gedoe. Met blote voeten in het zand”, zegt de presentatrice.

Patty Brard wil graag in september een ‘hippiebruiloft’ op Ibiza. “Gewoon, geen chic gedoe. Met blote voeten in het zand”, zegt de presentatrice en zangeres in De Telegraaf. Brard werd vrijdag door haar verloofde Antoine van de Vijver in de studio van Show Vandaag verrast met een aanzoek. “Ik heb na de show door Amsterdam gereden met mijn hoofd in de wolken. Ik vond het zo ontroerend allemaal.”

Van de Vijver vroeg de presentatrice al meerdere keren ten huwelijk, maar Brard wilde wachten tot hun huis klaar is. De zangeres denkt nu, ook omdat hun woning af is, dat ze snel in het huwelijksbootje willen stappen. “We zijn acht jaar samen, laat het nu maar gebeuren”, zegt Brard. “Volgend jaar word ik zestig, ik heb altijd gezegd; dan hoeft het van mij niet meer. Maar nu kan het dus nog net.”

De 58-jarige zangeres, die drie keer eerder getrouwd is geweest, is nog steeds erg gelukkig met haar verloofde. “Hij heeft mij rustiger gekregen, en hij is zelf ook veranderd”, legt Brard uit. Antoine vindt het jammer dat hij de zangeres niet altijd voor zichzelf heeft. “In een restaurant heb je aanspraak, in een kroeg word je opgeslokt door een menigte die met je op de foto wil. Nu zou hij me soms wel willen opsluiten om het samen met mij gezellig te hebben.”

[NOVUM]