Zoek
Sluit dit zoekvak.

Prince treedt op in Manchester, cancelt extra show

Prince gaf vrijdagavond een tweeënhalf uur durend concert in de Manchester Academy met zijn band 3rd Eye Girl. Hij cancelde vervolgens een extra optreden.

Prince gaf vrijdagavond een tweeënhalf uur durend concert in de Manchester Academy met zijn band 3rd Eye Girl. Hij cancelde vervolgens een extra optreden in dezelfde zaal, dat enkele uren eerder pas was aangekondigd. Dat schrijft het Britse muziekblad NME.

Op het moment dat de show begon, werd een tweede concert aangekondigd. “Weet je wat? Jullie kunnen nu in de rij gaan staan voor een tweede optreden vanavond”, twitterde de manager van Prince. De extra show vond echter nooit plaats, maar de honderdvijftig fans die naar de concertzaal waren gekomen en een kaartje hadden gekocht, werden wel binnengelaten voor de toegift van het eerste optreden. Ook mogen ze zaterdag gratis naar nog een optreden van Prince in Manchester. Volgens de zanger staan er ‘verschillende verrassingen’ op stapel.

In tegenstelling tot bij de concerten van Prince in Londen, konden voor de show van vrijdag wel toegangsbewijzen online worden besteld. Het optreden was binnen de kortste keren uitverkocht en fans van de Amerikaanse zanger stonden al vanaf donderdagavond in de rij om nog een kaartje aan de deur te kunnen kopen.

[NOVUM]