Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pruikenontwerper klaagt Nicki Minaj aan

Nicki Minaj wordt aangeklaagd door haar voormalige pruikenontwerper. Hij meent dat ze geld heeft verdiend aan zijn ontwerpen, zonder hem daarvoor te belonen.

Nicki Minaj wordt voor de rechter gesleept door haar voormalige pruikenontwerper. Terrence Davidson meent dat de 31-jarige rapper veel geld heeft verdiend aan zijn ontwerpen, zonder hem daarvoor te belonen. Hij eist een schadevergoeding van minstens dertig miljoen dollar, zegt zijn advocaat tegen het Amerikaanse tijdschrift Time.

De samenwerking tussen Davidson en Minaj begon in januari 2010. Zijn ‘frisse, hippe en unieke’ creaties die de rapper later dat jaar begon te dragen leverde een ‘aanzienlijk bijdrage aan Minaj’s onovertroffen pruikenreputatie’, zo wordt gesteld in de bij de rechtbank ingediende documenten.

De twee zouden overeen zijn gekomen samen pruiken te verkopen en een realityshow te maken. Volgens Davidson zag het management van Minaj daar echter niets in, waarop hij vorig jaar met haar brak. Inmiddels zijn op de website van de rapper verschillende soorten pruiken te koop. “Nicki Minaj heeft tegen deze man gelogen en hem bedrogen”, aldus Davidsons advocaat.

[NOVUM]