Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schilder koppelde Monique Smit aan nieuwe liefde

Monique Smit is aan haar nieuwe vriend Martijn Molleman gekoppeld door Nick Schilder en zijn vriendin Kirsten. “Nick en Kirsten bleven aandringen.”

Monique Smit is aan haar nieuwe vriend Martijn Molleman gekoppeld door Nick Schilder en zijn vriendin Kirsten. “Nick en Kirsten bleven aandringen dat ik een keer met Martijn op stap moest”, zegt de blondine in Story. “Wat ben ik blij dat ik naar hen heb geluisterd.”

De 24-jarige zangeres en presentatrice verbrak eind vorig jaar de relatie met voetballer Jeffrey Bok omdat ze hem zijn slippertje niet kon vergeven. Onlangs sloeg de vlam over tussen haar en Molleman, die uit een eerdere relatie al een kind heeft. “Zijn zoontje heeft Milan, een heel aardig mannetje”, vindt Smit. “Voor mij is het geen probleem dat hij al een kindje heeft. Het voelt allemaal heel goed tussen ons.”

[NOVUM]