Search
Close this search box.

Soldaat van Oranje haalt gemiste show zondag in

De afgezegde voorstelling van Soldaat van Oranje wordt zondag ingehaald. De show kon dinsdag niet doorgaan vanwege een stroomstoring, die inmiddels verholpen is

De afgezegde voorstelling van Soldaat van Oranje wordt zondag ingehaald. De show kon dinsdag niet doorgaan vanwege een stroomstoring bij de voormalige vliegbasis Valkenburg. De storing is inmiddels verholpen en Soldaat van Oranje is woensdagavond gewoon weer te zien.

Vanwege de gemiste voorstelling is zondag een extra show ingelast. Alle mensen die een kaartje hadden voor dinsdag, zijn omgeboekt naar zondag. Eventuele kaarten die overblijven gaan vrijdagmiddag in de verkoop.

Soldaat van Oranje is sinds 2010 te zien in de speciaal voor de voorstelling gebouwde Theaterhangaar op vliegbasis Valkenburg in Katwijk. Het is sinds eind vorig jaar de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

[NOVUM]