Zoek
Sluit dit zoekvak.

All You Need Is Love met Robert ten Brink op 100%NL

Het landelijke radiostation 100%NL staat vrijdag (14 februari) volledig in het teken van Valentijnsdag. Robert ten Brink maakt op deze dag ‘All You Need Is Love-radio’ op 100ProcentNL. Robert ten Brink is te horen tussen 16.00 en 18.00 uur.

100%NL: “De hele dag staat in het teken van de liefde en romantiek met ‘All You Need Is Love Radio’. Luisteraars worden verrast met romantische diners en weekendjes weg samen met hun Valentijn. Net als bij de zeer succesvolle TV versie van All You Need Is Love gaat Robert ten Brink op zoek naar bijzondere liefdesverhalen.

Tussen 16.00 en 18.00 uur is Robert live te horen vanuit de 100%NL-studio met de mooiste liefdesverhalen en uiteraard romantische muziek. Ook spreekt Robert de hele dag persoonlijke Valentijnsboodschappen van luisteraars in.” [Radiowereld.NL]