‘Diddy heeft 200 miljoen over voor tv-zender Fuse’

Diddy heeft een bod van tweehonderd miljoen dollar uitgebracht op televisiezender Fuse. De rapper wil de zender overnemen en samenvoegen met zijn eigen zender.

Diddy heeft een bod van tweehonderd miljoen dollar uitgebracht op televisiezender Fuse. De 43-jarige rapper, producer en zakenman wil de Amerikaanse kabelzender overnemen en samenvoegen met zijn eigen kabelzender Revolt TV, laten meerdere bronnen weten aan het Amerikaanse zakenblad Bloomberg Businessweek.

Van zowel Fuse als Revolt TV is ‘muziek’ de belangrijkste pijler. Eerstgenoemde bereikt echter veel meer huishoudens: 74 miljoen tegenover bijna 23 miljoen van Revolt TV. Diddy en het bedrijf achter Fuse weigeren commentaar te geven over het vermeende bod. Wel is bekend dat de rapper niet de enige is die zijn oog heeft laten vallen op de zender.

[NOVUM]