‘Susan Sarandon had affaire met David Bowie’

Susan Sarandon heeft in de jaren tachtig een korte romance beleefd met David Bowie. Volgens een ingewijde heeft actrice Melissa McCarthy dat verklapt.

Susan Sarandon heeft in de jaren tachtig een korte romance beleefd met David Bowie. Volgens een ingewijde heeft actrice Melissa McCarthy, die bevriend is met Sarandon, dat onlangs onthuld. De 67-jarige Sarandon en even oude Bowie waren samen te zien in de film The Hunger uit 1983.

“Het is al dertig jaar geleden en Susan heeft er nooit openlijk over gepraat, dus ze was compleet verrast toen Melissa uit de school klapte”, aldus de bron. McCarthy praatte naar verluidt haar mond voorbij toen ze Sarandon vorige maand een lifetime achievement award overhandigde bij het Annual Movies for Grownups Awards Gala in Beverly Hills. “Susan is zo cool”, kondigde McCarthy Sarandon aan. “Ik bedoel, ze was met David Bowie.”

Volgens de ingewijde is Sarandon niet kwaad op McCarthy. “Ze had haar affaire met Bowie wel liever geheim gehouden.” Sarandon had van eind jaren tachtig tot 2009 een relatie met Tim Robbins. Bowie trouwde in 1992 met model Iman.

[NOVUM]