Flikken Maastricht weer boven de twee miljoen

Flikken Maastricht heeft vrijdag voor de tweede week op rij meer dan twee miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Flikken Maastricht heeft vrijdag voor de tweede week op rij meer dan twee miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De serie op Nederland 1 was daarmee na het achtuurjournaal, waarop 2,3 miljoen mensen afstemden, het best bekeken programma van de dag.

Flikken Maastricht was goed voor 2,036 miljoen kijkers, slechts zevenduizend minder dan vorige week. De aflevering van vorige week, de eerste van het achtste seizoen, leverde een kijkcijferrecord op.

In de top drie van best bekeken programma’s eindigde Goede Tijden, Slechte Tijden op de derde plek met iets meer dan twee miljoen kijkers. Op RTL 4 deed ook Everybody Dance Now het goed. Naar de talentenjacht keken anderhalf miljoen mensen.

[NOVUM]