Nicolette van Dam maalt niet om leeftijd

Nicolette van Dam ligt er niet wakker van dat ze binnenkort geen twintiger meer is. “Het getal zelf vind ik niet erg”, zegt de presentatrice tegen Televizier.

Nicolette van Dam ligt er niet wakker van dat ze binnenkort geen twintiger meer is. “Straks heb ik twee kinderen, een compleet gezin”, zegt de 29-jarige presentatrice in een interview met Televizier. “Ik ga een nieuwe fase in. Het getal zelf vind ik niet erg.”

Van Dam, die eind januari aankondigde dat zij en haar verloofde Bas Smit hun tweede kind verwachten, is tevreden met haar leven. “Als iedereen in mijn leven maar gezond is en in harmonie leeft”, legt de blondine uit. “Als die basis goed is, kan ik heel gelukkig zijn.”

Wat Van Dam betreft blijft er ook nog genoeg om over te dromen. “Een mooi programma maken voor de Postcodeloterij, bijvoorbeeld. Ik vind dat zo’n geweldige organisatie: je kunt er prijzen winnen en tegelijkertijd geven ze geld aan goede doelen. Beter kan niet, wat mij betreft.”

[NOVUM]