Frank Ocean wil naam officieel laten veranderen

Frank Ocean wil niet alleen als artiest door het leven als Frank Ocean. De zanger die werd geboren als Christopher Edwin Breaux wil zijn naam laten veranderen.

Frank Ocean wil niet alleen als artiest door het leven als Frank Ocean. De r&b-zanger die werd geboren als Christopher Edwin Breaux wil zijn naam officieel laten veranderen in Frank Ocean. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Om zijn aanvraag kracht bij te zetten, heeft Ocean in vier Amerikaanse kranten melding gemaakt van zijn voornemen. Op die manier moet een ieder die bezwaar heeft tegen de naamswijziging bezwaar kunnen maken.

De 26-jarige Ocean scoorde met nummers als Swim Good en Pyramids. Ook was hij naast Jay-Z en Kanye West te horen op No Church in the Wild. Twee jaar geleden haalde Ocean wereldwijd het nieuws met een open brief waarin hij bekende verliefd te zijn geweest op een man. Dat was opmerkelijk, daar Ocean deel uitmaakt van de rapformatie Odd Future die bekendstaat om zijn homofobe teksten.

[NOVUM]