Sanne Vogel wil nog niet denken aan première

De eerste door haar geregisseerde speelfilm gaat maandag in première, maar daar wil Sanne Vogel nog niet te veel aan denken. “Eigenlijk is het best wel bizar.”

De eerste door haar geregisseerde speelfilm gaat maandag in première, maar daar probeert Sanne Vogel nog niet te veel over na te denken. “Eigenlijk is het best wel bizar”, vertelt de actrice en regisseuse zaterdag voor de camera van Novum Nieuws.

Vogel heeft zo haar trucjes om relaxed over de rode loper te kunnen schrijden. “Meestal ga ik een paar shotjes drinken van tevoren omdat ik het zo verschrikkelijk vind”, biecht de 29-jarige Vogel op. “Ik denk dat ik dat nu ook maar ga doen.”

De regisseuse hoopt dat de première van maandag vooral een groot feest wordt. “Ik heb de hele cast en crew om me heen waar ik heel veel van hou. En waarmee ik met zo veel plezier deze film heb gemaakt. Ik denk dat het heel leuk wordt.”

Daar sluit Egbert Jan Weeber, die een van de hoofdrollen speelt, zich bij aan. “We zijn met een hele grote cast en we zijn ook nog eens allemaal bevriend met elkaar”, vertelt de acteur aan Novum Nieuws. “Ik ben eigenlijk helemaal niet zenuwachtig. Ik heb er heel veel zin in om iedereen te zien. Het is een soort warm bad en wordt een groot feest.”

Terence Schreurs verwacht maandag wel met zenuwen te kampen. “Maar dat is meer voor Sanne. Ze is m’n beste vriendin en ik gun haar dit zo ontzettend.” Klaar voor de première is de actrice nog niet. “Ik heb klotsende oksels wat betreft m’n jurk. Ik heb verschillende jurken gepast en meestal zit het meteen oké, maar nu niet. Dus ik heb al m’n vrienden aan het werk gezet en we zitten nu allemaal met jurkenstress.”

[NOVUM]