Indringer opgepakt bij huis Selena Gomez

Bij het gloednieuwe huis van Selena Gomez in Calabasas is zondagavond een man opgepakt. De actrice en zangeres hoorde vreemde geluiden in haar stulpje.

Bij het gloednieuwe huis van Selena Gomez in Calabasas is zondagavond een man opgepakt. De actrice en zangeres hoorde vreemde geluiden in haar stulpje, dat ze onlangs voor drie miljoen dollar op de kop tikte, waarop ze beveiligers inschakelde om een kijkje te gaan nemen.

Voor de mannen echter poolshoogte hadden genomen, belde een vreemdeling aan bij de 21-jarige Gomez. Een bekende van de brunette deed de deur open en zei dat Gomez niet thuis was. Daarop vertrok de man weer, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Toen de politie later arriveerde, werd duidelijk dat de indringer had ingebroken in het gasthuis van Gomez. Hij is gearresteerd en aangeklaagd wegens inbraak en huisvredebreuk. Zijn borgsom bedraagt vijftigduizend dollar.

[NOVUM]