Wendy van Dijk zei meteen ja op aanzoek Galjaard

Wendy van Dijk zei volmondig ‘ja’ toen ze in Parijs ten huwelijk werd gevraagd door Erland Galjaard. Dat vertelde de presentatrice in RTL Boulevard.

Wendy van Dijk zei volmondig ‘ja’ toen ze in Parijs ten huwelijk werd gevraagd door Erland Galjaard. Dat vertelde de presentatrice, die in januari naar de Franse stad werd gelokt door een vriendin, in RTL Boulevard. Van Dijk en Galjaard gaan dit jaar trouwen.

“Erland is me achterna gereisd”, aldus de 43-jarige Van Dijk. “Hij zat in een lunchroom en nam me vervolgens mee op een boot. We hebben gevaren over de Seine, we zagen de zon wegzakken en zagen toen alle mooie lichtjes van Parijs. Toen zijn we gestopt bij een hotel met een prachtig dakterras, en daar stond op de muur geprojecteerd: ‘Wil je met me trouwen?'”

Het stel hield het nieuws nog even geheim voor de buitenwereld. “Het was zo heerlijk om het even met elkaar en hele naaste vrienden voor onszelf te houden. We hebben heerlijk gefladderd, op roze wolken hebben we gezeten.”

Van Dijk, die vier jaar geleden een dochter kreeg met Galjaard, wil de programmadirecteur van RTL 4 eeuwige trouw beloven op Ibiza. “Wij zijn daar altijd met het hele gezin, Erlands meiden zijn er dan ook bij. Daar moeten we de liefde vieren.”

Het wordt de eerste keer dat de presentatrice trouwt. Ze zou twaalf jaar geleden trouwen met Xander de Buisonjé, maar kwam erachter dat hij vreemd was gegaan en blies de bruiloft 48 uur van tevoren af.

[NOVUM]