Jett Rebel en Paolo Nutini op Pinkpop

Jett Rebel en Paolo Nutini treden op tijdens Pinkpop. Dat heeft Jan Smeets bevestigd in de ochtendshow van Giel Beelen. De zangers treden woensdag ook op.

Jett Rebel en Paolo Nutini treden op tijdens Pinkpop. Dat heeft Jan Smeets bevestigd in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. De zangers treden woensdag ook op tijdens de persconferentie in Paradiso waarbij de rest van het programma wordt onthuld.

De Pinkpop-oprichter ontkracht de geruchten dat Lenny Kravitz en Disclosure tussen 7 en 9 juni afreizen naar Landgraaf. “Zeker van niet.” Smeets kan nog steeds geen uitsluitsel geven over de komst van The Rolling Stones. “Ik wacht nog op een telefoontje. Wat ik al weken vertel.” De rockpromotor weet ook niet of hij tijdens de persconferentie nieuws heeft over de band.

Eerder werd bekend dat Metallica het festival afsluit. Ook de komst van onder meer Stromae, Editors, Arcade Fire en Rudimental werd eerder aangekondigd. De kaarten voor Pinkpop zijn vanaf zaterdagochtend te koop.

[NOVUM]