Songfestivalnummer DeLange en Waylon is uitgelekt

Het songfestivalliedje van Ilse DeLange en Waylon is al uitgelekt. Giel Beelen draaide een fragment van Calm after the Storm woensdagochtend in zijn ochtendshow

Het songfestivalliedje van Ilse DeLange en Waylon is al uitgelekt. Giel Beelen draaide een fragment van Calm after the Storm woensdagochtend in zijn ochtendshow op 3FM. DeLange en Waylon, die als gelegenheidsduo The Common Linnets meedoen, zouden het nummer woensdagavond officieel presenteren in De Wereld Draait Door.

Beelen draaide een fragment uit het liedje, maar het is niet duidelijk of het ook dezelfde versie is als die naar het Songfestival gaat. De dj lijkt in ieder geval niet onder de indruk van het rustige en akoestische nummer. “Ik weet niet of we het met dit nummer gaan halen.”

Het duo moet zich via de halve finales zien te plaatsen voor de grote finale van het Eurovisie Songfestival 2014, die plaatsvindt op 10 mei in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De halve finales worden gehouden op 6 en 8 mei.

[NOVUM]