Patty Brard maant ‘luie’ utopianen tot actie

Patty Brard vindt het tijd dat de deelnemers van realityprogramma Utopia ‘van hun luie reet’ af komen. Ze heeft de bewoners daarom een brief geschreven.

Patty Brard vindt het tijd dat de deelnemers van realityprogramma Utopia ‘van hun luie reet’ af komen. De SBS-presentatrice heeft de bewoners, die samen een nieuwe samenleving moeten opbouwen, daarom een brief geschreven.

“Er moet mij iets van het hart”, las Brard bij Show Vandaag voor uit de brief die ze schreef. “Als ik naar jullie kijk valt het mij op dat het te vaak om de kleine dingen in het leven gaat. Ik vraag me af of jullie je realiseren welke kansen dit programma jullie geeft.”

De 58-jarige Brard nodigt zichzelf uit om eens een stevig gesprek te voeren met de inwoners van Utopia. “Ga het eens met elkaar doen, in plaats van steeds te praten over ‘mijn’ Utopia”, geeft ze alvast als tip. “Sta op, zet iets op. Er zit maar tweeduizend euro in die kas terwijl ze met tienduizend euro zijn begonnen.”

[NOVUM]