Herlaar in internationale tv-serie Crossing Lines

Noortje Herlaar is te zien in de internationale tv-serie Crossing Lines. De actrice speelt een gastrol in de reeks over een antimisdaadeenheid.

Noortje Herlaar is te zien in de internationale tv-serie Crossing Lines. De 28-jarige musicalactrice speelt een gastrol in het tweede seizoen van de Engelstalige reeks over een antimisdaadeenheid die opereert in verschillende landen. Donald Sutherland vertolkt een van de hoofdrollen.

Herlaar deed eind vorig jaar met succes auditie, waarna haar scènes in november in Praag werden opgenomen. “Ze speelt een Nederlands meisje, een cruciale rol”, laat haar management woensdag weten. Het is de eerste Engelstalige rol van de actrice. Crossing Lines wordt in Nederland uitgezonden door Film1.

Herlaar speelde in musicals als Mary Poppins en Saturday Night Fever. Op tv was ze te zien in onder meer Moeder, Ik Wil bij de Revue en de serie over het leven van Ramses Shaffy.

[NOVUM]