Pharrell ziet Hillary Clinton als president

Pharrell Williams denkt dat de kans groot is dat Hillary Clinton president van de Verenigde Staten wordt. “We krijgen onze eerste vrouwelijke president.”

Pharrell Williams denkt dat de kans groot is dat Hillary Clinton in 2016 president van de Verenigde Staten wordt. “We krijgen onze eerste vrouwelijke president. Hillary gaat winnen”, zegt de zanger en muziekproducent in het Amerikaanse mannenblad GQ.

Volgens de 40-jarige Williams kan de voormalige minister van buitenlandse zaken ervoor zorgen dat de wereld minder wordt gedomineerd door mannen. “Een wereld waarin 75 procent van de premiers en presidenten vrouw IS. Dat is een andere wereld. Dat gaat eraan komen en dat gaat gebeuren als Hillary wint.”

Hoewel Clinton nog niet heeft aangekondigd wederom een gooi te doen naar het presidentschap, denkt de zanger dat het ook voor vrouwenrechten goed zou zijn als ze wint. “We leggen vrouwen nog steeds beperkingen op als het gaat om wat ze beslissen over hun eigen lichaam”, doelt Williams op het recht op abortus.

Volgens de zanger is het ook een voordeel dat Hillary is getrouwd met de voormalige president Bill Clinton. “Bill is de coolste gast die er is. Hij speelt nog steeds saxofoon en alle vrouwen willen hem”, legt hij uit. “Iedereen lachte me uit toen ik zei dat Obama zou winnen, maar ik wist waar hij voor stond. Ik weet waar Hillary voor staat. Zij vertegenwoordigt sterke vrouwen.”

[NOVUM]