‘Vriendin Mick Jagger wordt dinsdag begraven’

L’Wren Scott wordt dinsdag in besloten kring begraven in Beverly Hills. Dat zeggen ingewijden in Daily News. De 49-jarige Scott pleegde vorige week zelfmoord.

L’Wren Scott wordt dinsdag in besloten kring begraven in Beverly Hills. Dat zeggen ingewijden in de Amerikaanse krant Daily News. De 49-jarige modeontwerper en vriendin van Mick Jagger pleegde vorige week maandag zelfmoord in haar appartement in New York.

Volgens ingewijden brengt de 70-jarige frontman van The Rolling Stones samen met ongeveer zestig genodigden een laatste groet aan Scott. “Het wordt een kleine dienst voor familieleden en vrienden.”

Jagger had sinds 2001 een relatie met de modeontwerper. Het is nog niet duidelijk waarom Scott zichzelf heeft opgehangen, ze heeft geen afscheidsbrief achtergelaten. De zanger liet vorige week weten het erg moeilijk te hebben met haar dood. “Ik kan nog steeds niet begrijpen hoe mijn geliefde en beste vriend zichzelf zo van haar leven kan beroven.”

[NOVUM]