Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘George Clooney trouwt in Venetië’

George Clooney wil in Venetië in het huwelijksbootje stappen. Bronnen onthullen dat de acteur en zijn verloofde in september trouwen in een paleis.

George Clooney wil in Venetië in het huwelijksbootje stappen. Bronnen onthullen aan de New York Post dat de 53-jarige acteur en zijn verloofde, Amal Alamuddin, in september trouwen in een paleis. Eerder ging nog geruchten dat de ceremonie zou worden gehouden op het Britse landgoed Highclere Castle.

“George en Amal willen in Italië trouwen, maar willen wel een locatie waar zij en hun gasten privacy hebben”, aldus een ingewijde. Een bruiloft bij het Comomeer, waar de acteur een stuk land met een villa erop heeft, zou om privacyredenen geen optie zijn.

In april kwam naar buiten dat Clooney zijn zeventien jaar jongere geliefde, met wie hij sinds het najaar een relatie heeft, ten huwelijk heeft gevraagd. Het wordt de tweede keer dat de acteur eeuwige trouw belooft: hij was van 1989 tot en met 1993 getrouwd met actrice Talia Balsam.

[NOVUM]