Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe clip PSY al bijna drie miljoen keer bekeken

PSY lijkt weer succes in handen te hebben. Zijn nieuwe video, waarin hij met Snoop Dogg op pad gaat, werd binnen negen uur tijd 2,8 miljoen keer bekeken.

PSY lijkt met zijn nieuwe videoclip weer succes in handen te hebben. De clip van Hangover, die zondag in première ging in het tv-programma van Jimmy Kimmel, werd binnen negen uur tijd al ruim 2,8 miljoen keer bekeken.

In de video van Hangover gaat de Zuid-Koreaanse popster op stap met Snoop Dogg. De twee gieten de ene na de andere alcoholische versnapering achterover terwijl ze het nachtleven van Seoul verkennen. Ook brengen de twee onder meer een bezoek aan een karaokebar, waar ze twee vrouwen van middelbare leeftijd oppikken.

PSY werd wereldberoemd met Gangnam Style. Waarschijnlijk duurt het nog wel even voor de rapper het succes van dat nummer uit 2012 heeft geëvenaard: de clip vestigde vorige maand een record door als eerste video op Youtube de grens van twee miljard views te bereiken. De opvolger van Gangnam Style, Gentleman, werd binnen 24 uur na verschijnen 38 miljoen keer bekeken.

[NOVUM]