Search
Close this search box.

Radio 10 verfrist sound met nieuw jinglepakket

Radio 10 wordt met ingang van maandag 9 juni verfrist met een nieuw jinglepakket. Ook heeft Radio 10 een nieuw audiologo in gebruik genomen, ter vervanging van het vertrouwde audiologo van Radio 10. De on air re-branding sluit volgens Radio 10 naadloos aan bij het nieuwe geluid van Radio 10. Sinds de comeback op FM zijn de luistercijfers ook flink gestegen.

Programmadirecteur Roland Snoeijer: “Met deze nieuwe vormgeving is de branding en het gevoel van Radio 10 erg fris, modern, energiek en eigentijds. Het past helemaal in de strategie om elke dag meer luisteraars kennis te laten maken met het vernieuwde Radio 10.

En ze passen perfect bij de unieke muziekmix van Radio 10 met onder andere Madonna, Michael Jackson, Robbie Williams, Maroon 5 en Michael Bublé. Ik kan niet wachten om de jingles vandaag voor het eerst op de radio te horen”.

De nieuwe on air branding van Radio 10 is geproduceerd door The Rocketeers uit Hilversum. Een impressie van het nieuwe pakket is hieronder te beluisteren. [Radiowereld.NL]