Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boze Joan Rivers stormt weg tijdens CNN-interview

Joan Rivers is boos weggelopen tijdens een vraaggesprek op CNN. “Ik ga nu echt, want je bent alleen maar negatief geweest”, zei de 81-jarige comédienne.

Joan Rivers is boos weggelopen tijdens een vraaggesprek op CNN. De 81-jarige comédienne werd op de nieuwszender geïnterviewd over haar nieuwe boek Diary of a Mad Diva, maar was niet gediend van de vragen die haar werden gesteld.

De CNN-presentatrice confronteerde Rivers met haar soms botte grappen en ongezouten kritiek die ze in het modeprogramma Fashion Police geeft op de kleding van beroemdheden. “Ik ga nu echt, want je bent alleen maar negatief geweest”, zei de comédienne toen ze er genoeg van had.

“Ik laat mensen al vijftig jaar lachen, ik ben op de wereld gezet om mensen te laten lachen en mijn boek is grappig”, snauwde ze de presentatrice toe. “Jij bent niet de geschikte persoon om iemand te interviewen die zich bezighoudt met komedie.” Vervolgens stormde ze uit beeld.

[NOVUM]