Gerard Joling fopt met ‘nieuwe vriend’

Gerard Joling heeft toch geen nieuwe vriend aan de haak geslagen. Hij plaatste een filmpje waarin hij zijn verovering Patrick voorstelde, maar dat was een grap.

Gerard Joling heeft toch geen nieuwe vriend aan de haak geslagen. De zanger plaatste op Instagram een filmpje waarin hij op Ibiza zijn verovering Patrick voorstelde. Het gaat echter om een lolletje.

Jolings manager laat aan RTL Boulevard weten dat het een grapje is, gemaakt in alle gekkigheid in aanloop naar de wedstrijd Nederland – Costa Rica. “Het zou natuurlijk wel heel leuk zijn voor Geer, want het is alweer een tijdje geleden dat er een liefde in zijn leven was”, zegt hij.

“Ik zit hier samen met mijn nieuwe vriend Patrick gezellig op het strand”, zei Joling met zijn ‘nieuwe vlam’ in zijn armen. “We hebben het hartstikke leuk, biertje, wijntje, rosé, en we gaan nooit meer naar huis.” De twee sluiten het filmpje af met een dikke kus.

De zanger zei in het filmpje ‘nou even lekker gezellig de voetbalwedstrijd’ te gaan kijken met Patrick. Onder anderen Patty Brard en Georgina Verbaan keken mee.

[NOVUM]