Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flavor Flav beboet voor illegaal vuurwerk

De vuurwerkshow van Flavor Flav op 4 juli heeft mogelijk zijn laatste editie beleefd. Hij kreeg een boete van de politie, die ook 45 kilo vuurwerk in beslag nam

De jaarlijkse vuurwerkshow van Flavor Flav op 4 juli, de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, heeft mogelijk zijn laatste editie beleefd. De rapper werd beboet door de politie nadat buren hadden geklaagd. Agenten namen daarnaast ruim 45 kilo vuurwerk in beslag, schrijft de Las Vegas Review-Journal.

De 55-jarige Flavor Flav, die bekend werd als lid van Public Enemy, steekt al jaren illegaal vuurwerk af en heeft daarover al vaker mot gehad met de politie. Dit jaar wilde de rapper volgens zijn buren een aantal pallets vol vuurwerk in een keer afsteken. In eerdere jaren stak hij het in delen af en gebruikte hij een politiescanner om een confrontatie met de politie te vermijden.

Nadat buren alarm hadden geslagen, maakten agenten een einde aan de vuurwerkshow van Flavor Flav, die eigenlijk William Drayton Jr. heet. Omwonenden zeggen hun huis niet uit te durven op 4 juli uit angst dat hun woning in de fik vliegt. Volgens Drayton hoeven ze echter nergens bang voor te zijn. “Ik wil niet de cel in wegens vuurwerk.” Hij zegt zijn feestje voortaan elders te gaan vieren.

[NOVUM]